Exportcertificering

Exportcertificering

Exportcertificering behoort tot de dagelijkse werkzaamheden bij Grolleman Coldstore Apeldoorn en Grolleman Vrieshuis Olst.

Wij hebben erkenningen voor verschillende landen over de hele wereld. Door middel van Client (digitaal systeem voor certificering NVWA) worden certificaten ter plaatse aangevraagd en uitgeprint en door de NVWA dierenarts gewaarmerkt.

  • Eigen Douane Expediteurs
  • Elektronische aangiftes
  • Weinig oponthoud

Grolleman Douane Expediteurs B.V. in Deventer verzorgt de afhandeling van douaneformaliteiten. Het is een zelfstandig douane-agentschap dat de in- en uitklaring van goederen in heel Nederland kan verzorgen, inclusief de aanvraag van EUR- certificaten en Certificaten van Oorsprong (CvO's) bij de Kamer van Koophandel.

Alle aangiftes worden elektronisch gedaan, zodat uw goederen zo weinig mogelijk oponthoud hebben.

Nationaal en internationaal transport

Als het nodig is, kunnen wij ook het transport voor u verzorgen. Zowel lucht- als zeevracht en wegtransport over de hele wereld is mogelijk.

Contact

Grolleman Coldstore B.V. heeft in beide vestigen de mogelijkheid om producten te tempereren.

Bij Grolleman Coldstore B.V. kunt u gebruik maken van de mogelijkheid tot overslag van uw producten.

Exportcertificering behoort tot de dagelijkse werkzaamheden bij Grolleman Coldstore B.V. Apeldoorn en Grolleman Vrieshuis Olst.

In Apeldoorn hebben we twee vacumeermachines tot onze beschikking.

Bij Grolleman Coldstore B.V. kunt u uw product laten voorzien van een label naar wens.

Grolleman Vrieshuizen heeft op beide locaties een ruime plaatvriescapaciteit.

Bij Grolleman Coldstore B.V. in Apeldoorn kunt u uw product geheel naar uw wens laten verpakken en van een label laten voorzien.