Over Grolleman

Ons profiel

Bij Grolleman werken we hard voor onze klant en zoeken we voortdurend naar nieuwe oplossingen. Met onze no-nonsense mentaliteit, de jarenlange ervaring en onze opslag- en invriescapaciteit kunnen we elke speler op de markt bedienen. Door de extra handelingen zoals de kwaliteitscontrole en de verpakkingsmogelijkheden voegen we bovendien waarde toe aan het product van de klant. Grolleman gaat verantwoord om met het gebruik van energie en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel.

Onze diensten Grolleman Groep

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij vinden het belangrijk dat we ons verantwoordelijk gedragen ten opzichte van onze medewerkers en onze leefomgeving. We doen er dan ook alles aan om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en onze omgeving te beschermen en zijn toegewijd aan het vermijden van schade aan het milieu en de daarmee samenhangende gevolgen voor de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Onze pijlers Vacatures

Uitgebreide dienstverlening en een constante doorontwikkeling, dat is de Grolleman Coldstore Group

Dienstverlening van de Grolleman Coldstore Group

Historie

Grolleman Coldstore Group is een familiebedrijf en in 1976 gestart in Olst. Tegenwoordig zijn er twee coldstore vestigingen; Grolleman Coldstore B.V. (NL-5009-EG) in Apeldoorn en Grolleman Vrieshuis Exploitatie Maatschappij B.V. (NL-568-EG) in Olst. In 2003 is het bedrijf binnen Apeldoorn verhuisd naar een prachtige locatie op duurzaam bedrijventerrein De Ecofactorij, zeer goed bereikbaar vanaf de A1 én de A50. In de loop der jaren zijn verschillende bedrijven in de Grolleman Groep opgenomen. Zie pagina Grolleman Groep.

Grolleman Groep Contact