Locatie Apeldoorn: Meewerkend teamleider / proces operator - Grolleman Coldstore Group

De Grolleman Coldstore Group is een familiebedrijf en al meer dan 45 jaar dé complete dienstverlener voor het verpakken, koelen, invriezen en/of opslaan voor derden. In onze vestigingen in Olst en Apeldoorn staan we nagenoeg 24/7 klaar voor onze klanten en zoeken we voortdurend naar passende oplossingen. Met onze no nonsense mentaliteit, onze jarenlange ervaring en onze inpak-, opslag- en invriescapaciteit kunnen we elke speler op de markt bedienen.

Om de voortgang van ons productieproces in onze vestiging in Apeldoorn te kunnen blijven borgen en waar mogelijk te optimaliseren, zijn wij op zoek naar een meewerkend teamleider / proces operator.

Functieomschrijving:
Als teamleider ondersteun je de operationele leiding van de productieafdeling en voert naast leidinggevende taken ook uitvoerende werkzaamheden uit. Je rapporteert relevante informatie aan de productieleiding (bijv. klachten, ongewenste situaties m.b.t. kwaliteit/hygiëne/(voedsel)veiligheid) en draagt waar mogelijk verbetermogelijkheden aan. Samen met de productieleiding zorg je voor een efficiënte inzet van medewerkers en machines, conform de afgesproken van toepassing zijnde productienormen, procedures en instructies op het gebied van HACCP, Arbo, kwaliteit, voedselveiligheid en milieu.  Je ziet toe op het juist uitvoeren van de inpak- ompak en sorteerwerkwerkzaamheden en stimuleert je team constant om de afgesproken doelstellingen en resultaten te behalen. Je controleert de in- en uitgaande goederenstroom, zorgt voor de juiste behandeling/invulling van interne documenten overeenkomstig de geldende procedures en instructies en faciliteert een onbelemmerde interne logistiek.

Wat vragen wij van jou:

  • je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur ervaring in de foodsector;
  • je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat;
  • je kunt de operatie overzien en bent besluitvaardig, overtuigend en motiverend;
  • je bent communicatief sterk , flexibel, resultaatgericht, proactief en bent bereid in wisselende diensten te werken;
  • in verband met de samenstelling van ons personeelsbestand is verbale kennis van de Engelse en Duitse taal een pré.

Wat bieden wij:

  • een uitdagende fulltime functie met veel ruimte voor eigen inbreng;
  • goed, marktconform salaris inclusief bijbehorende arbeidsvoorwaarden en pensioenopbouw;
  • een informele werksfeer binnen een team van enthousiaste medewerkers;
  • mogelijkheid tot ontwikkeling binnen de Grolleman groep;
  • je kunt direct aan de slag.

Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, neem dan contact op met onze plantmanager André Bolink via 055-5265586. Stuur anders je cv en een korte motivatie naar hr@grolleman.com. Wie weet ontmoeten we elkaar voor een kennismakingsgesprek.