Locatie Apeldoorn - Medewerker bedrijfskantine

De Grolleman Coldstore Group is een familiebedrijf en al sinds midden jaren 70 dé complete dienstverlener voor het verpakken, koelen, invriezen en/of opslaan voor derden. In onze vestigingen in Olst en Apeldoorn staan we nagenoeg 24/7 klaar voor onze klanten en zoeken we voortdurend naar passende oplossingen. Met onze no nonsense mentaliteit, onze jarenlange ervaring en onze inpak-, opslag- en invriescapaciteit kunnen we elke speler op de markt bedienen.

Onze bedrijfskantine is de populairste ruimte van ons bedrijf waar dagelijks vele monden gevoed moeten worden. Ter versterking van het huidige team zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die er in wisselende diensten tussen 06:00 en 20:30 uur voor gaat zorgen dat het onze medewerkers en bezoekers aan niets ontbreekt en onze gemeenschappelijke ruimtes er tip top uit zien.

Functieomschrijving:

Dus ben je gastvrij en vind je het leuk om te zorgen dat de collega’s en soms bezoekers op gezette tijden worden voorzien van een door jou bedacht en bereid broodje, een kop soep, een snack en een glimlach, dan zit je bij ons op je plek. Naast de catering zorg je ervoor dat de kantine, de keuken, de drankautomaten, het magazijn, de kantoorruimtes en het sanitair worden schoongemaakt. Je houdt de voorraad in de gaten en zorgt dat er tijdig besteld wordt. Het takenpakket bestaat verder uit de (administratie rondom) uitgifte, reiniging en inname van werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wat vragen we van jou:

  • ervaring in een vergelijkbare functie geeft je een kleine voorsprong maar is geen keiharde eis;
  • kennis van HACCP wetgeving is een groot voordeel;
  • je kunt goed het overzicht bewaren en prioriteiten stellen, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve instelling, bent oplossingsgericht, flexibel, collegiaal en stressbestendig;
  • communicatieve vaardigheden, in elk geval in het Nederlands. Gezien de samenstelling van ons personeelsbestand zou het fijn zijn als je ook in het Duits en Engels kunt communiceren;
  • 20-24 uur per week beschikbaar van maandag t/m vrijdag.


Wat bieden wij:

  • een dynamische functie met veel ruimte voor eigen inbreng;
  • marktconform salaris inclusief bijbehorende arbeidsvoorwaarden en pensioenopbouw;
  • een informele werksfeer binnen een enthousiast team;
  • mogelijkheid tot ontwikkeling binnen de Grolleman groep;
  • je kunt direct aan de slag.

Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, neem dan contact op met Diana Veldhuis via 055-5265586. Stuur anders je cv en een korte motivatie naar hr@grolleman.com. Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort voor een kennismakingsgesprek.